PRODUŽEN PROMO PERIOD ZA KONFERENCIJU OIE SRBIJA 2024 DO 1.AVGUSTA

Konferencija OIE SRBIJA 2024, koja je postala tradicionalno okupljanje svetske, regionalne i domaće elite u oblasti zelenog poslovanja, održaće se 23. i 24. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula u Vrdniku.

Zbog velikog broja prijava koje su stigle poslednjih radnih dana promotivnog perioda i nemogućnosti da zainteresovani izvrše uplatu u predviđenom roku, kao i usled brojnih molbi da se ovaj period produži, odlučeno je da bude produžen promotivni period do 1. avgusta 2024. Godine. Za uplate do 1. avgusta, ne samo prijave, važe promotivne cene koje iznose 350 evra plus PDV, dok je cena kotizacije za članove do 1. avgusta 300 evra.

Registracioni link, kao i više informacija o kotizacijama možete pronaći ovde.

Konferencija OIE SRBIJA 2024 će biti organizovana kao dvodnevni serijal panel diskusija posvećenih najvažnijim temama energetske tranzicije u Srbiji i regionu, novinama koje donose pobednici aukcija, dostignutim rezultatima, novim investicijama i tehnologijama, integrisanju obnovljivih izvora energije u tržište električne energije, elektromobilnosti i održivom razvoju u saobraćaju, ESG strategijama.

I ove godine, četvrte zaredom kako se konferencija održava, govornici su ključni akteri u stvaranju regulatornih okvira, lideri međunarodnih finansijskih institucija, vodeći bankari, direktori i vlasnici kompanija koji se bave zelenim razvojem, trgovci električnom energijom i pravni stručnjaci.

Ne propustite najvažniji zeleni događaj jeseni – vidimo se na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj obnovljivim izvorima energije.

E2 portal