ARIAPUR REŠENJE ZA MIRISE U KUPATILU

Ariapur80 italijanskog proizvođača Valsir je rešenje koje eliminiše neprijatne mirise i obezbeđuje čist vazduh unutar kupatila bez žrtvovanja dizajna i komfora.

Ariapur80, u kupatilima bez prozora i prirodne ventilacije, na inovativan način prikuplja mirise direktno iz školjke, izvlačeći ih i razlažući ih pre nego se prošire kupatilom.
Takođe, ovo rešenje izbacuje paru nastalu korišćenjem tuša ili kade kroz ventilacioni sistem čime se smanjuje mogućnost nastanka buđi (100 m3/h).
Uz posebnu konstrukciju ugradnja je moguća i u tankim zidovima debljine od samo 80mm (bez posebne konstrukcije min debljina zida je 100mm).

Zahvaljujući nepovratnom ventilu sprečava se povrat mirisa. Aripur80 ne zahteva posebnu odvodnu cev i može se ugraditi direktno na ventilacioni sistem (kao i više jedinica Ariapura).
Aktivira se prekidačem ili senzorom pokreta (sa ugrađenim tajmerom za uključivanje i isključivanje). Odlikuje ga veoma tih rad i veliki stepen otpornosti na vlagu.

Odnedavno je dostupan i Ariapur100LED, sistem za ekstrahovanje vazduha opremljen LED osvetljenjem (0-20min, 960 lumena, 4000 Kelvina) i senzorima za praćenje vlažnosti.

Distributer za Srbiju: Mimakomerc doo.

E2 portal