Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

DOBRODOŠLI NA E2 PORTAL
Kontinuiranim korišćenjem e2.r portala, ili bilo kojeg njegovog dela, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo e2.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za njihovo promovisanje.

AUTORSKA PRAVA
E2.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava E2.rs portala i podložno je tužbi.

POLITIKA PRIVATNOSTI
E2.rs portal poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, E2.rs neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.
E2.rs može u skladu sa zakonom prikupiti određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o internet provajderu). Ove podatke E2.rs može koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.
E2.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila E2.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

LINKOVI NA SPOLJNE STRANICE
E2.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.
E2.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.
E2.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

PRAVO NA IZMENE SADRŽAJA I USLUGA
E2.rs zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.