OTKRIVANJE TAJNE POBOLJŠANJA DOMA – KOMPLETNA REŠENJA OD STRANE STRUČNJAKA

Da li ste ikada imali osećaj kao da gledate u slagalicu kojoj nedostaje poslednji deo? Ili da se zavalite na kauč, samo da shvatite da nema jastuka koji bi ublažio pad? Šta kažete na to da skočite u krevet, samo da otkrijete da se vaš dušek sakrio? Zanemarivanje tih sitnih detalja je kao pokušaj pravljenja sendvča bez hleba – jednostavno nije to to. To je kosmička šala poboljšanja doma: poslednja šala je na naš račun kada previdimo one naizgled nebitne delove koji, zapravo, drže celokupnu udobnost i funkcionalnost naših domova na okupu.

Od inovativnih tehnologija do održivih materijala, kompletna rešenja za dom obuhvataju potpun pristup poboljšanju životnog iskustva. Bilo da se radi o efikasnim sistemima grejanja i hlađenja, pametnoj automatizaciji doma ili ergonomski dizajniranom nameštaju, svaki element igra ključnu ulogu u podizanju udobnosti i funkcionalnosti na viši nivo. Govoreći o visinama – da li ste ikada iskoristili puni potencijal svojih krovnih prozora? Ili ste propustili šanse koje dolaze sa njihovim zanemarivanjem?

Sa VELUX Soft spoljašnjim roletnama, kupci mogu uživati u izvanrednoj zaštiti od toplote bez kompromisa u stilu ili funkcionalnosti. Soft solarne roletne smanjuju ulaznu toplotu do 93%, blokiraju svetlost i smanjuju spoljne zvukove, stvarajući mirnu atmosferu za opuštanje i vraćanje energije. Ugradnja VELUX Soft roletni na postojeće VELUX krovne prozore može smanjiti sobnu temperaturu do 6,1 stepen celzijusa tokom leta, osiguravajući da vaš dom ostane komforna oaza uz manjak korišćenja klima uređaja. Inovativni dizajn SSS koristi solarnu energiju za rad – lako se ugrađuje bez potrebe za bilo kakvim kablovima, i radi glatko, brzo i tiho.

Efikasna ventilacija može se osigurati inteligentnom tehnologijom (VELUX ACTIVE with NETATMO), koja će automatski otvarati prozore ili ih zasenjivati. Krovni prozori su neophodni u potkrovlju, i dok sigurno možemo živeti bez tih pogodnosti – kao što smo sigurni da ste uspeli da pročitate naslov i uvod sa nedostajućim samoglasnicima – suptilni delovi se zaista osećaju kada nisu tu. Sitni detalji mogu napraviti veliku razliku, a imati sve delove slagalice može nas učiniti smirenim i komformnim – bilo da govorimo o napisanim rečenicama ili roletnama koje štite od toplote.

E2 portal