BEKO BALKANS HVAC SAJAM: PREDSTAVLJENI ENERGETSKI NAJEFIKASNIJI UREĐAJI ZA KLIMATIZACIJU, VENTILACIJU I GREJANJE

HVAC sajam uređaja za klimatizaciju, ventilaciju i grejanje, koji je organizovala kompanija Beko Balkans, održan u hotelu Radisson u Beogradu 14. i 15. maja, privukao je veliki broj posetilaca iz Srbije i regiona, kao i predstavnike medija.

Na sajmu su predstavljeni najnoviji energetski efikasni kućni aparati Grundig i Beko, pružajući posetiocima priliku da istraže sve specifikacije proizvoda kroz angažovane prezentacije.

Posetioci sajma su upoznati sa velikim brojem najsavremenijih aparata u oblasti klimatizacije, ventilacije i grejanja. Pod motom „Beko state of mind“, Beko je predstavio izbor proizvoda koji uključuju jedinice za klimatizaciju tipa Split i Multi-Split, kasetne klima uređaje, samostojeće klima uređaje, prenosne klima uređaje, ventilatore, prečišćivače vazduha, ovlaživače, odvlaživače vazduha i inovativni Beko Black zimski asortiman, koji obuhvata PTC grejalice, uljane radijatore i konvektorske grejalice. Razvijeni sa fokusom ka poboljšanju ličnog blagostanja i smanjenju ekološkog uticaja, predstavljeni proizvodi odražavaju Bekovu posvećenost povezanosti individualnog zdravlja i zdravlja planete.

Grundig proizvodi takođe su bili u centru pažnje događaja sa misijom brenda koja ne pravi kompromise po pitanju kvaliteta, estetike i održivosti. Grundig linija proizvoda, uključujući toplotne pumpe, bojlere i jedinice za klimatizaciju tipa Split i Multi-Split, predstavljala primer mota „bolja budućnost počinje kod kuće“.

„Nastavljamo da pružamo širok spektar komercijalnih rešenja u oblasti klimatizacije, ventilacije i grejanja. Posebno želimo da istaknemo toplotne pumpe kao ključnu kategoriju za budućnost. Verujemo da je ova tehnologija ključna za postizanje održivog i energetski efikasnog grejanja i hlađenja. Naša misija nije samo pružanje vrhunskih rešenja, već i aktivno doprinošenje očuvanju naše planete. Stoga je naša vizija usmerena ka postizanju carbon 0 efekta, s ciljem smanjenja negativnog uticaja na životnu sredinu i stvaranja održivije budućnosti za sve nas“, rekao je Alp Arbatlı, direktor kompanije Beko Balkans.

E2 portal