HYPERLIGHT EYEWEAR PAMETNE NAOČARE: VIDI VIŠE, OSEĆAJ SE BOLJE

Prirodna, sunčeva svetlost, čak i ako je indirektna, predstavlja napor za naše oči. Da ne govorimo o veštačkoj svetlosti koju proizvode laptopovi, mobilni telefoni, televizori, neonska osvetljenja…Naprezanje očiju, usled svakodnevne izloženosti prirodnoj i veštačkoj svetlosti, ostavlja posledice ne samo na vid, već i na kompletan organizam. Revolucionarne Hyperlight Eyewear pametne naočare kompanije Zepter International optimizuju svaku vrstu svetlosti, te odmaraju oči, vraćaju organizam u stanje normale i obezbeđuju harmoničan bioritam.

Štetni efekti neoptimizovane svetlosti na zdravlje

Teško da ćete danas pronaći osobu koja ne provodi značajan deo svog vremena gledajući televizor, koristeći mobilni telefon i radeći na laptopu unutar prostora s neonskim osvetljenjem. Sve ove aktivnosti, ukljlučujući i boravak na otvorenom prostoru, te izloženost prirodnoj, neoptimizovanoj svetlosti, opterećuju oči i prouzrokuju njihovo naprezanje. Ovo dovodi do očiglednih problema, kao što su iritacija i suvoća očiju, slabiji vid, pa čak i katarakta. Oni, manje očigledni

problemi, proističu iz činjenice da su oči, preko očnog nerva, povezane s mozgom, što znači da naprezanje organa čula vida, osim prethodno spomenutih problema s očima, izaziva i umor, depresiju, nesanicu, smanjenu produktivnost, poremećaj pažnje i koncentracije, a u pojedinim slučajevima i slepilo!

Zepter Hyperlight Eyewear pametne naočare, kao jedino efektivno rešenje

Za razliku od drugih naočara koje su dizajnirane za zaštitu od ultraljubičastog zračenja, Zepter Hyperlight Eyewear pametne naočare su jedine na svetu koje optimizuju svaku vrstu svetlosti, bilo da je prirodnog ili veštačkog porekla, zdrava ili nezdrava, te čuvaju oči, a samim tim i organizam, od nepotrebnog i nezdravog naprezanja. Ono što čini Zepter Hyperlight Eyewear pametne naočare jedinstvenim jeste fuleren C60.

Revolucionarna uloga fulerena C60 u revitalizaciji organizma Fuleren je alotropska modifikacija ugljenika, koja je otkrivena 1985. godine u Rusiji. Način dobijanja molekula C60 savladan je 6 godina kasnije, 1991. godine. O tome koliko je značajna uloga fulerena C60 u savremenom svetu najbolje govori podatak da su naučnici, Sir Harold Walter Kroto, Robert Floyd Curl Jr. i Richard Errett Smalley, dobili Nobelovu nagradu za njegovo otkriće!

Antioksidativna svojstva fulerena C60 toliko su jaka da optimizuju čak 4 hormona unutar ljudskog organizma:

  • hormon stresa ili kortizol;
  • hormon sna ili melatonin;
  • hormon sreće ili serotonin;
  • hormon zadovoljstva ili dopamin.

Ultimativna zaštita očiju i organizma u vidu nenadmašne kombinacije Zepter sočiva i fulerena C60

Kompanija Zepter International, višedecenijski lider u izradi tehnoloških rešenja koja omogućavaju ljudima širom sveta bolji i duži život, prva je prepoznala potencijal fulerena C60, te je odlučila da ga primeni prilikom izrade Hyperlight Eyewear pametnih naočara. Naime, polimerni materijal sočiva premazan je fulerenom C60, što je rezultiralo stvaranjem revolucionarnog nanofotonskog sočiva.

Ono, zahvaljujući prisustvu fulerena C60, čiji izgled podseća na retro fudbalsku loptu, popularnu bubamaru, i koji se rotira/tvistuje brzinom od 18 milijardi puta u sekundi, pretvara sve tipove prirodne i veštačke svetlosti u hiperharmonizovanu svetlost. Ova svetlost je optimalna i blagotvorna, kako za naše oči, tako i, preko očnog nerva, za naš mozak.

Samim tim, Hyperlight Eyewear pametne naočare:

  • unapređuju koncentraciju, pažnju, pamćenje, san, produktivnost i vid;
  • ublažavaju stres, depresiju, umor i refleksiju;
  • sprečavaju zaslepljujuće efekte svetlosti;
  • ubrzavaju prosec donošenja odluka!

Moda i dioptrija nisu prepreke

Svako ima svoj stil, a naočare predstavljaju sastavni deo istog. Premda Zepter Hyperlight Eyewear linija sadrži modele s ramovima različitog oblika za decu i odrasle, kompanija Zepter International svesna je postojanja različitih modnih preferenci, te je u svoju ponudu uvrstila sočiva za naočare, koja možete da prilagodite ramu željenih izgleda i oblika.

Za one s dioptrijom, tu je najnovije kreativno rešenje kompanije Zepter International – Hyperlight Eyewear clip-on verzija! Ultralaki, prefinjenog dizajna i različitih dimenzija,  Hyperlight Eyewear clip-on modeli istinsko su osveženje za svakog ko nosi naočare za vid, budući da predstavljaju nadogradnju koja štiti zdravlje i upotpunjuje stil.

Hyperlight Eyewear pametne naočare su neophodnost, a ne luksuz

Praktično da ne postoji osoba koja, u današnje doba kontinuirane upotrebe kompjuterske tehnologije, neonskog osvetljenja i ultraljubičastog (sunčevog) zračenja, nije izložena štetnim uticajima veštačkog i prirodnog svetla. Stoga se zaštitite pametnim Hyperlight Eyewear naočarima koje možete pronaći u prodavnicama i na zvaničnom veb-sajtu kompanije Zepter International!

Zapamtite, oči su ogledalo duše, te je bitno da vaš odraz bude zdrav!

E2 portal