LEPE VESTI ZA VOZAČE ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA- BESPLATNO PUNJENJE I U BELGRADE WATERFRONT-U

Poršeov najnoviji, potpuno električni model Porsche Taycan, imao je privilegiju da prvi proba savremeni punjač postavljen u Belgrade Waterfront-u

Punjenje električnih automobila u Beogradu dostupno je na nekoliko javnih lokacija širom grada, a najnovija među njima nalazi se u okviru Belgrade Waterfront-a.

Dobra vest za sve koji voze popularne „nečujne četvorotočkaše“ je da sada mogu da siđu do omiljenog gradskog šetališta Sava Promenade i napune svoje vozilo svakog dana od 6 do 22 časa. Na parkingu pored Sava Play parka postavljen je punjač na kojem mogu da se pune dva automobila istovremeno. Operater na parkingu izdaje kartice za besplatno korišćenje ove pogodnosti, uz maksimalno zadržavanje jednog vozila do četiri sata.

Belgrade Waterfront posvećuje veliku pažnju svim održivim vidovima saobraćaja. Prioritet u planiranju saobraćaja u okviru projekta dat je biciklistima i pešacima, a uvođenje punjača za električne automobile je još jedan doprinos kompanije stvaranju zdravog životnog okruženja.

E2 portal