LIDL PREDAO KLJUČEVE BMW AUTOMOBILA SREĆNOM DOBITNIKU

Za srećnog dobitnika glavne nagrade, BMW 318i, u okviru Lidlove Deluxe nagradne igre, izvučen je Mladenovčanin Miloš Petrović, kome su juče, ispred Lidl prodavnice u Mladenovcu, svečano uručeni ključevi novog automobila.

Upravo u ovoj prodavnici, srećni dobitnik je obavio dobitnu kupovinu i skenirao svoju Lidl plus digitalnu karticu, Lidlovog programa lojalnosti. To mu je kako kaže, bio „pravi potez“.

Drago mi je što sam osvojio nagradu upravo putem Deluxe nagradne igre jer su to proizvodi koje ja i moja porodica kupujemo i radujemo im se uvek u vreme praznika. Nagrada je baš došla kao iznenađenje, ali nije da se nismo malo i nadali, na kraju dana, zato i učestvujemo“, kaže dobitnik nagrade, Miloš Petrović.

Izvučeni su i dobitnici preostalih nagrada: tri vaučera za putovanje po izboru agencije Kontiki u vrednosti od 2.000 evra, pet Samsung Z Fold 5 mobilnih telefona, osam Playstation 5 konzola i 50 vaučera za kupovinu u Lidlu u vrednosti od 15.000 dinara, a predstavnica Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija, Marija Kojčić izrazila je zadovoljstvo što se svake godine sve više potrošača prijavljuje za učešće u Deluxe nagradnoj igri.  „Ne postoji bolji način da završimo ovu godinu od deljenja radosti sa našim vernim potrošačima. Imali smo priliku da u okviru Deluxe nagradne igre nekoga usrećimo i dodelimo čak 67 vrednih nagrada, a i u budućnosti ćemo nastaviti da kroz iznenađenja i nagradne igre ukazujemo zahvalnost našim lojalnim potrošačima“, istakla je Kojčić i poželela Milošu srećnu prvu vožnju.

Deluxe nagradna igra trajala je od 9. novembra do 11. decembra, a pravo na učešće imali su potrošači koji su u bilo kojoj Lidl prodavnici imali na računu minimum 450 dinara potrošenih na Deluxe asortiman, te na kasi skenirali svoju Lidl Plus karticu.

Spisak dobitnika svih nagrada Deluxe nagradne igre može se pronaći na sajtu kompanije: lidl.rs.

E2 portal