PRVA SPECIJALIZOVANA ONLINE PLATFORMA ZA PROJEKTANTE

Kompanija Schneider Electric, lider u digitalizaciji i upravljanju energijom, pokrenula je sopstveni namenski portal kao nov format online komunikacije za konsultante i projektante.
Projekti i proračuni sistema postaju sve složeniji, pa je portal zamišljen da kroz alate, BIM modele i specifikacije obezbedi brz pristup tehničkim materijalima. Osmišljen je i dizajniran kao intuitivan resurs koji brzo i lako pruža u praksi često potrebnu podršku.
Za korisnike je omogućen pristup sveobuhvatnoj biblioteci resursa sa dokumentima, vodičima za primene, tehničkim napomenama i aktuelnim prilikama za obuku. Takođe, kako bi pomogli struci na najvišem mogućem nivou, na portalu su dostupni i sadržaji kroz online video obuke, ali i vebinare. Tu je i sekcija sa novostima i trendovima u industriji, kao i deo koji se bavi ponudom alata i softvera kompanije Schneider Electric koji olakšavaju projektovanje i obezbeđuju bolje projekte.
Registracija i korišćenje portala su potpuno besplatni. Zainteresovani mogu da se registruju putem linka www.se.com/rs/designers.

E2 portal   (Schneider Electric)