RECITE NE BACANJU HRANE

Da li ste znali da se, prema podacima Programa za zaštitu životne sredine Ujedinjenih nacija, u našoj zemlji godišnje baci 83 kilograma hrane po stanovniku? Kultura našeg naroda podrazumeva bogatu trpezu, a kako sačuvati namirnice i izbeći nepotrebno bacanje viška hrane? Zepter zna kako!

Uz multifunkcionalne VacSy® proizvode premium kvaliteta, čuvanje hrane nikada nije bilo lakše. VacSy® je vakuum sistem, koji se koristi za čuvanje hrane u VacSy® staklenim posudama i specijalnim kesama širom sveta. U vakuumu bakterije, buđ i gljivice ne mogu da opstanu zbog nedostatka vazduha, pa ukus i nutritivna svojstva hrane ostaju nepromenjeni!

Ovaj revolucionarni sistem čuva hranu od prevremenog kvarenja i omogućava bolje planiranje pre kupovine namirnica – možete kupovati veće količine i uštedeti novac i vreme! Sa VacSy®-jem ne morate da kuvate često, a uvek ćete imati sveže obroke (do 5 puta duže nego u normalnim uslovima u frižideru), zdrave i ukusne u kojima ćete uživati! Pored čuvanja hrane, od velike važnosti je i priprema obroka na pravi način, a koji će adekvatno nahraniti organizam potrebnim mineralima, tečnošću, prirodnim, hranljivim, niskokaloričnim  i zdravim namirnicama, a da ga pritom ne opterete. U Zepter multifunkcionalnim kuhinjskim aparatima kao što su MoreJuicePress Frozen, ArtMix Pro i MixSy pripremite zdrave a ukusne obroke, prirodne sokove i poslastice!

Uverite se i sami zašto smo najbolji!

E2 portal