U SUSRET SVETSKOM DANU ZDRAVLJA: DRAGOCENI ZDRAVSTVENI BENEFITI PROIZVODA KOJI OBJEDINJUJU 5 KLJUČNIH ELEMENATA ZDRAVOG ŽIVOTA

Čist vazduh, čista voda, harmonizovana svetlost, kvalitetan san i hrana bogata nutrijentima osnove su zdravog načina života. Važnost navedenih elemenata je veća nego ikad, budući da je životna sredina postala toliko zagađena da ozbiljno ugrožava naše zdravlje.    

Hrana, vazduh, voda, pa čak i svetlost – sve je zagađeno! Sve je više obolelih!

Vođena plemenitom misijom Živi bolje, živi duže, kompanija Zepter International je već 35 godina istinski zagovornik zdravog načina života, koji pruža ljudima širom sveta efikasna, pogodna i inovativna tehnološka rešenja za pomoć u lečenju bolesti i unapređenju kvaliteta života: za čiste vodu i vazduh, blagotvornu, medicinsku hipersvetlost, kvalitetan san i pripremu zdrave hrane. Danas su svima potrebni Zepter proizvodi koji su zasnovani na 5 esencijalnih elemenata (vazduh, voda, svetlost, hrana i san), bez kojih ne bismo mogli da funkcionišemo.

Edel Wasser i Aqueena Pro prečišćivači vode, za izvorski kvalitet

Vrhunci tehnologije za prečišćavanje vode, koji, zahvaljujući naprednom sistemu reverzne osmoze, koji koristi NASA, obavljaju najprljaviji posao uklanjanja zagađivača iz vode i proizvode najčistije rezultate, bez upotrebe električne energije!

TherapyAir® prečišćivači vazduha, za planinsku svežinu

Neprikosnovena linija dokazanih prečišćivača vazduha, namenjenih, kako za zaštitu od zagađenog vazduha u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru, koji koriste superiornu tehnologiju jonizacije za pretvaranje Vašeg okruženja u sigurnu i nepresušnu oazu čistog i zdravog vazduha.

Bioptron hipersvetlosna terapija, za optimalno psihofizičko stanje

Klinički testirani, medicinski sertifikovani, jednostavni i bezbedni za upotrebu uređaji, zasnovani na revolucionarnoj tehnologiji upotrebe fulerena C60, koji emituju blagotvornu, hiperpolarizovanu svetlost koja prodire duboko u telo i regeneriše ćelije, vraćajući ih u prirodno, zdravo stanje.

Hyperlight Eyewear® pametne naočare, za oštriji vid, brži um i bolji osećaj

Pametne naočare, zasnovane na revolucionarnoj tehnologiji upotrebe fulerena C60, čija nanofotonska sočiva optimizuju sve tipove prirodne i veštačke svetlosti, opuštajući Vaše oči, revitalizujući Vaš organizam i povećavajući Vašu produktivnost unapređenjem kognitivnih i neuropsiholoških funkcija.

Quanommed, za udoban i čvrst san

Specijalno dizajnirani, hipoalergenski, otporni na habanje i bezbedni za decu dušeci i jastuci vrhunskog kvaliteta, koji se prilagođavaju Vašem telu, omogućavajući Vam udoban i čvrst san, te doprinoseći zdravom bioritmu.

Masterpiece posuđe, ArtMix Pro blender za kuvanje, MoreJuicePress sokovnik za hladno ceđenje i MixSy ručni, multifunkcionalni mikser, za zdrave a ukusne obroke i napitke

Svetski poznato, dokazano posuđe i višenamenski mali, kuhinjski aparati vrhunskog kvaliteta otporni na koroziju, koji omogućavaju efikasnu pripremu zdravih a ukusnih obroka i napitaka, bez gubitka nutritivnih vrednosti i organoleptičkih svojstava, pretvarajući svako obedovanje u nezaboravan užitak vredan ponavljanja.

Vaše zdravlje je Vaše bogatstvo, a najbolji način da se obogatite jeste upotrebom INOVATIVNIH ZEPTER PROIZVODA VRHUNSKOG KVALITETA, KOJI OBJEDINJUJU 5 KLJUČNIH ELEMENTA ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA!

E2 portal