UNAPREĐENJE ENERGETSKE EFIKASNOSTI BAZENA U OBRENOVCU

Opština Obrenovac rapisala je tender za izvođača radova na poslovima unapređenja energetske efikasnosti zgrade za sport i fizičku kulturu. U pitanju su radovi na objektu zatvorenih bazena sa pratećim sadržajem u ulici Miloša Obrenovića 189.
Objekat se sastoji od bazenske hale, svlačionica, wc-a, tuševa, kancelarijskih i drugih prostorija, restorana, i tehničkih prostorija koji se nalaze na nivou prizemlja i podruma. U prizemlju se nalazi zatvoreni bazen neto grejne površine 1.899,97 m2.

U prizemlju se još nalaze sve pomoćne i prateće prostorije bazena i restoran čija je ukuna neto grejna površina 1.024,87 m2, dok su u podrumu smešteni kancelarijski prostor, tehničke prostorije i pomoćne prostorije ukupne neto grejne površine od 1.751,51 m2.

Na predmetnom objektu je predviđena zamena za sistem radijatorskog grejanja, jer je u tom sistemu predviđena zamena običnih radijatorskih ventila termostatskim ventilima sa termostatskim glavama, kao i za sistem podnog grejanja kod kojeg postoji automatska regulacija. Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, predviđena je i zamena ručnih radijatorskih ventila termostatskim radijatorskim ventilima sa termostatskim glavama. Takođe, predviđena je i zamena stolarije.
Vrednost posla iznosi 31.274.787,49 dinara, a rok za učešće na tenderu je 6. oktobar.

E2 portal (eKapija)