ČLANOVI OIE SRBIJA NA KOPAONIK BIZNIS FORUMU

Predsedavajući Upravnog odbora Udruženja OIE Srbija Miloš Colić učestvuje na Kopaonik biznis forumu 5. marta na panelu „Put ka energetskoj tranziciji“ zajedno sa ministarkom rudarstva i energetike Dubravkom Đedović Handanović i Alessandrom Bragonzijem, šefom regionalnog predstavništva za Zapadni Balkan Evropske investicione banke, koja se početkom godine pridružila našem Udruženju. Moderatorka panela je Jelena Gazivoda, stariji partner u advokatskoj kancelariji JPM & Partners, koja je član Udruženja OIE Srbija.

Članovi OIE Srbija učestvuju i na drugim panelima na Kopaonik biznis forumu, prestižnom događaju koji okuplja poslovnu elitu od 3. do 6. marta na Kopaoniku.

Regionalni direktor Evropske banke za obnovu i razvoj za Zapadni Balkan Matteo Colangeli govoriće na panel diskusiji posvećenoj izazovima u srpskoj ekonomiji, direktorka kompanije Siemens za Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju Medeja Lončar diskutovaće o zelenoj tranziciji u Srbiji, dok će regionalni direktor IFC za Zapadni Balkan Nicolas Marquier govoriti o izazovima i mogućnostima za ekonomiju sa visokim dohotkom u Srbiji i na Zapadnom Balkanu.  

E2 portal (OIE)