KONFERENCIJA O RAZVOJU NEKRETNINA I INFRASTRUKTURE „RAZVOJ BUDUĆNOSTI“

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“  će se održati u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u četvrtak, 21. februara, 2019. godine.

Ovogodišnju konferenciju otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Na konferenciji obratiti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora, a konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u tokove imovine, investiciona pitanja, najnovije trendove shopping & retail centara, izazove projektnog finansiranja, procene imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

Imovina & infrastruktura: privlačenje investicija iz inostranstva
Pregled komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina
Kreiranje održive budućnosti: benefiti energetske efikasnosti
Trendovi oblikovanja budućnosti ritejl & šoping centara
Projektno finansiranje imovine & infrastrukture: izazovi i implementacija
Procena imovine: u svrhu obnove vrednosti

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, (https://www.realestateconference.rs/), a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Društva procenitelja Srbije, Klaster nekretnina a podržale su je kompanije AIRPORT CITY BELGRADE, ALUMIL YU INDUSTRY A.D., POSEIDON GROUP, NOVASTON ASSET MANAGEMENT, IMMOFINANZ, ERSTE BANK, INTESA LEASING, ATRIUM, NAI ATRIUM, STANKOVIC&PARTNERI.

Medijski partneri konferencije su novinska agencija TANJUG i BK TV a medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, MOJ KVADRAT, BEO BUILD i E2 PORTAL.

E2 portal