ORGANSKA HRANA NA DOHVAT RUKE: ZDRAVIJA ISHRANA PO PRISTUPAČNIM CENAMA!

U proteklom periodu više nego ikada razmišljali smo o zdravlju, ali i našoj vezi sa prirodom.
Mnogi od nas iskoristili su trenutak da se vrate sopstvenim prioritetima i povedu računa o svojoj ishrani. Naša veza sa prirodom najviše se oslikava upravo kroz organske namirnice koje unosimo u organizam, zbog čega su dm drogerije vaš kutak za kupovinu baš takvih proizvoda po pristupačnim cenama.

Sa oko 400 proizvoda organskog porekla dmBio je privatna robna marka sa najširom ponudom organskih proizvoda koji se prave bez veštačkih boja, aroma, konzervanasa i pesticida. Ovi visokokvalitetni proizvodi potvrda su da je organsko ujedno i ukusno, imajući u vidu da su svi vitalni sastojci i originalni ukusi sačuvani zahvaljujući proizvodnji na bazi ekološkog uzgoja.

Širina dmBio asortimana omogućava vam da lako isplanirate svaki obrok u toku dana. Poigrajte se ukusima, bojama, zadovoljite vaš ukus uz različite grupe proizvoda marke dmBio namenjene organskoj ishrani, kao i vegetarijancima, veganima i osobama sa različitim vrstama intolerancije na hranu.

Započeti dan zdravim, izbalansiranim doručkom i to brzo, više nije problem. Tu su dmBio žitarice, kaše, namazi i koje možete kombinovati sa sušenim voćem i orašastim plodovima organskog kvaliteta.

Za sve one koji su navikli da imaju i zalogaje između obroka, tu su brojne dmBio grickalice različitih ukusa, voćne, slatke ili pikantne. Niskokalorični zalogaji zbog kojih vas neće peći savest su organske galete od pirinča, kukuruza i spelte.

Uz dmBio asortiman za pripremu glavnog obroka više nećete postavljati pitanje „Šta da kuvam danas?” Dozvolite da vas povedu mirisi različitih organskih soseva, brašna, ulja, pasti i zadivite okruženje vašom kulinarskom sposobnošću.
Ukoliko je za vas ovo leto pravo vreme za sticanje zdravih navika, uz koje idu još ukusniji zalogaji, potražite u vašoj omiljenoj dm drogeriji asortiman organske hrane dmBio.

E2 portal