PREČIŠĆIVAČI VODE – SVETSKI DAN OKEANA

SPREČITE SVA ZDRAVSTVENA OBOLJENJA KOJE IZAZIVA ZAGAĐENA VODA!

OBEZBEDITE SEBI I SVOJOJ PORODICI BIOLOŠKI ČISTU I BIOHEMIJSKI ISPRAVNU VODU, UZ SPECIJALNU ZEPTER PONUDU, DO -20%!

Edel Wasser

Edel Wasser obavlja najprljaviji posao uklanjanja nečistoća iz vode i proizvodi najčistije rezultate, bez upotrebe električne energije, zahvaljujući najsavremenijoj NASA tehnologiji u vidu 5-ostepenog sistema filtera, čiji rad se bazira na principu rezervne osmoze. Ovaj vrhunac tehnologije za dobijanje vode izvorskog kvaliteta je jednostavan za montažu i kompaktan, te ga možete instalirati očas posla na radnoj površini, u kuhinji, ili na bilo kom mestu koje odgovara vašim navikama.

Aqueena Pro

AqueenaPro koristi 5-stepeni sistem filtera za prečišćavanje vode, koji se zasniva na principu reverzne osmoze, najsavremenije NASA tehnologije. Potpuno automatizovan, ovaj fantastičan prečišćivač predstavlja najekonomičnije tehnološko rešenje za snabdevanje vaših domova čistom i zdravom vodom najvišeg kvaliteta.

Lotus tuševi

Lotus tuš efikasno uklanja nečistoće i mikroorganizme iz cevi kroz koje voda dolazi do njega, koristeći sistem višestrukog filtriranja. Na taj način, ovaj unikatni tuš neguje vašu kožu, štiti vaš imunološki sistem i obezbeđuje 3 do 4 puta snažniji pritisak vode koja prolazi kroz čak 280 mikro otvora.

cleanSy Mag

CleanSy Mag je superiorni uređaj koji, zahvaljujući delovanju elektromagnetnog polja i isključivo zakonima prirode, značajno unapređuje kvalitet vode iz česme efikasnim uklanjanjem kamenca. Ne samo da se lako instalira, već je i prenosiv, potpuno bezbedan za upotrebu i projektovan da radi neprekidno!

Zepter slavine s tri izvoda

Slavine s tri izvoda pružaju savršeno i ekonomično rešenje za zdravu vodu u svakom domaćinstvu. Izrađene su od kvalitetnog mesinga, dok ih dvostruka prevlaka od hroma i nikla čini veoma otpornim na koroziju. Proizvode se u 2 elegantna, prefinjena modela koji se uklapaju u svaku kuhinju (Swan i Pearl).

E2 portal