PRIJAVITE SE ZA 32. L’OREAL BRANDSTORM TAKMIČENJE ZA MLADE INOVATORE

Ukoliko imate do 30 godina, kreativni ste, poznajete tehnologiju i možete da zamislite kako ona menja budućnost industrije lepote, L’Oréal Adria-Balkan vas poziva da se prijavite na jedno od najvećih globalnih takmičenja, L’Oréal Brandstorm 2024. Poziv je otvoren za studente i mlade iz ukupno 72 zemlje širom sveta, a priliku da se oprobaju u takmičenju sa svojim vršnjacima imaju i mladi iz Srbije.

Zadatak za učesnike ovogodišnjeg Brandstorm takmičenja je da osmisle inovativna tehnološka rešenja koja redefinišu budućnost profesionalne lepote. Najbolji timovi će svoja rešenja predstaviti na regionalnom finalu u aprilu, a pobednički tim će se plasirati u veliko međunarodno finale, koje će se u junu mesecu održati u Londonu. Glavna nagrada podrazumeva tromesečnu praksu u L’Oréalovom kreativnom sedištu u Parizu, u okviru koje će raditi na sprovođenju svoje ideje u delo. 

Poziv na takmičenje je otvoren za sve profesionalce, studente i mlade do 30 godina, nezavisno od područja studija ili iskustva. Zainteresovani mogu da se prijave do 25. marta 2024. godine, putem online platformehttps://brandstorm.loreal.com/en.

Sa ciljem da privuče što veći broj mladih inovatora iz različitih područja, L’Oréal Brandstorm je tokom tri decenije postojanja izrastao u najveće svetsko takmičenje u inovacijama za studente, koje svake godine okupi gotovo 100.000 učesnika nudeći im profesionalno iskustvo koje će im omogućiti da se razvijaju i rastu. Kroz učešće u ovom programu, studentima je omogućeno online mentorstvo, jedinstveni model online učenja, kao i pristup vrednim materijalima i platformama.

Ovo tradicionalno takmičenje deo je L’Oréal-ove posvećenosti pružanju podrške mladim ljudima na početku njihovog profesionalnog života. Tokom proteklih godina, Brandstorm se od marketinškog takmičenja pretvorio u tehnološki izazov koji odražava L’Oréal-ovu ambiciju da postane „Beauty Tech kompanija“.

Za više informacija posetite: https://brandstorm.loreal.com

E2 portal