TIHA REVOLUCIJA U SISTEMIMA ZA ISPIRANJE

Nedavno je na tržištu predstavljen novitet italijanskog proizvođača Valsir, Tropea S, inovativno rešenje i prvi ugradni vodokotlić u svetu dizajniran prvenstveno u cilju smanjenja buke koja nastaje tokom njegove upotrebe.

Koristeći iskustvo prethodno stečeno u dizajniranju Triplus, Silere i PP3, sistema za ispiranje i niskošumne kanalizacije, Valsir je u svojim laboratorijama razvio specijalnu plastičnu masu primenjenu kod proizvoda Tropea S, koja smanjuje doživljaj buke (20-25dB) u poređenju sa sličnim proizvodima na tržištu i do 5 puta.

Inovativna rešenja su primenjena i kod već ugrađenog fitinga, njegovog održavanja, sprečavanje pojave kamenca, kao i kod same montaže koja skraćuje vreme ugradnje (Fixsystem).

Tropea S je moguće ugraditi kao samostojeći, na sve vrste zidova (min debljina zida 90mm) zahvaljujući ponudi od više modela vodokotlića (Tropea S, Block, BlockS90 i Fixsystem) i dodatne opreme, kao i sa Ariapur sistemom izbacivanja vazduha.

Sa odgovarajućom WC školjkom, Tropea S može uštedeti do 25.500 litara vode godišnje (izračunato na osnovu prosečne potrošnje porodice od 4 osobe); ekvivalent 650 tuširanja. Iz tih razloga, Tropea S se može pohvaliti oznakom WELL – Water efficiency Label (u kategoriji „home“).

U kombinaciji sa paletom tastera (35 modela sa 250 kombinacija); sa elektronskim „Infrarossa“, pneumatskim „R-line“, anti-vandalskim i sigurnosnim aktiviranjem, Tropea S postaje idealno rešenje za komercijalne i javne prostore kao što su aerodromi, šoping centri, stadijumi, bolnice i zatvori.

Uvoznik za Srbiju, Mimakomerc Beograd, www.mimakomerc.com

E2 portal