UČESTVUJTE U SADNJI 8 MILIJARDI STABALA I OSVOJITE ODMOR NA EGZOTIČNOJ DESTINACIJI

Located on the southern slopes of Ailao Mountain in Yuanyang County and located in the south of Yunnan Province has been a masterpiece of the ingenuity of the Hani people for generations.

Udruženje „Osam milijardi stabala“ je nastalo sa jednostavnom idejom: Ako ljudi mogu da uništavaju planetu, mogu i da joj pomognu da ponovo oživi! – i to kroz sadnju 8 milijardi stabala drveća. Članovi žele da kroz odgovorno poslovanje pruže primer drugim organizacijama, kompanijama i pojedincima.

U cilju da svoje članove nagradi besplatnim smeštajem na raznim lokacijama, ovo udruženje je uspostavilo saradnju sa mnogim hotelima širom sveta.
Za 20 dolara mesečno možete da postanete član „Osam milijardi stabala“, a udruženje će u vaše ime planetu obogatiti sa 10 sadnica. Na taj način istovremeno činite izuzetno korisnu stvar za opstanak planete i dobijate mogućnost besplatnog letovanja.

Ukoliko se priključite njihovoj mreži, neke od lokacija na kojima možete da odsednete besplatno od tri do sedam dana su Koh Samui, Puket, Tenerife i Bali.
Ipak, morate da platite lokalnu taksu u sobama, ali u odnosu na realnu cenu koju biste platili za prenoćište, i dalje prolazite neuporedivo jeftinije. Taksa iznosi oko 20 dolara dnevno, dok se cena smeštaja kreće oko 200 dolara za noć. Hoteli prosto žele da svoje slobodne kapacitete stave na raspolaganje onima koji žele da se pridruže ostvarivanju plemenite misije.

Još neke pogodnosti za članove udruženja, pored besplatnog odmora, su i prisustvovanje događajima za članove i 10 odsto popusta na sve proizvode koje „Osam milijardi stabala“ nudi na svom sajtu, kao što su narukvice od recikliranog materijala. Potpuno su posvećeni ekološkim idejama i održivosti prilikom kreiranja pakovanja, rukovanja i transporta. Povrh svega, na svakih 8 milijardi prodatih artikala zasade dodatnih deset stabala.

E2 portal (8billiontrees.com, energetski portal.rs)