VREME JE ZA DODATNO UBRZANJE:  SINERGIJA 22

Nakon dva „online“ izdanja konferencije, Sinergija 22, jedan od najznačajnijih tehnoloških i biznis događaja u regionu, ponovo uživo predstavlja najaktuelnije trendove i okuplja lidere „digitalne“ transformacije u beogradskom hotelu „Crowne Plaza“, od 6-12.decembra, pod sloganom „Speed IT up“.

Tokom tri dana održavanja Sinergija 22, brojni predstavnici biznisa, državnog sektora i eksperti iz oblasti informacionih tehnologija staviće u fokus nove modele rada, učenja, povezivanja i kupovine koji su tokom prethodne dve godine promenjeni iz korena.

„Ove godine, jedna od osnovnih tema na koje treba obratiti pažnju jeste upotreba Cloud-a koja omogućava postizanje boljih poslovnih rezultata, sa manjim ulaganjima. Takođe, neke od tema koje će biti obrađene na Sinergija 22, a koje su ključne za uspeh svakog biznisa, iz bilo koje oblasti, kako danas, tako i u budućnosti, jesu data-driven pristup, odnosno strateško planiranje u skladu sa podacima kojima kompanije i organizacije raspolažu, unapređenje efikasnosti kroz automatizaciju i AI, prihvatanje hibridnih modela rada i unapređenje sajber bezbednosti“, saopštio je Milan Gospić direktora Microsofta u Srbiji na otvaranju ovogodišnje Sinergije.

E2 portal