KONFERENCIJA „RAZVOJ BUDUĆNOSTI“

Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“ održaće se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u utorak, 11. februara, 2020. godine.

Konferencija je poprimila regionalni karakter, tako da će biti prisutni govornici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Grčke, Turske i Izraela. Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora, i ona ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu.

Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u investiciona pitanja, budućnost shopping & retail centara, razvoj komercijalnoj i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu, kao i prednost zelene gradnje i primene modela energetske efikasnosti, pružiti uvid u izazove projektnog finansiranja, procene imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

Veliki urbani projekti: investiciona perspektiva za danas i ubuduće
Razvoj komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu
Budućnost industrije ritejl & šoping centara
Poslovni primer za održivost: energetska efikasnost i model zelene gradnje
Projektno finansiranje imovine: problemi i perspektive
Standardi procene imovine i njihov uticaj na ekonomiju

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Evropske Investicione Banke (EIB), Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije AIRPORT CITY, ALUMIL YU INDUSTRY A.D., CEM BOTANIK MONTENEGRO, POSEIDON GROUP, ERSTE BANK, NOVASTON i STANKOVIĆ & PARTNERI.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali E2 PORTAL, EKAPIJA, HALO OGLASI, RETAIL SEE GROUP DOO, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, BEOBUILD, MOJ KVADRAT,  i 4ZIDA.RS.

E2 portal