KONFERENCIJA „RAZVOJ BUDUĆNOSTI“ O RAZVOJU NEKRETNINA I INFRASTRUKTURE

23.marta 2021.godine će biti održana ONLINE Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“.

Po prvi put na ovom projektu je napravljena saradnja sa Britansko-Srpskom Privrednom Komorom i Britanskom Ambasadom u Beogradu i učestvovaće mnogo govornika iz inostranstva, koji će sa publikom podeliti svoje iskustvo i ekspertize iz stručnih oblasti kojim se ova konferencija bavi.

Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su dr David Landsman, predsednik Britansko-Srpske Privredne Komore; Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda; Alessandro Bragonzi, direktor regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan; Petar Orlić, Real Estate Partner u advokatskoj kancelariji JMW Solicitors LLP iz Velike Britanije; Ivan Gazdić, predsednik komiteta za nekretnine i infrastrukturu pri Savetu Stranih Investitora (FIC); Stefano Maio, menadžer razvoja poslovanja kompanije Bechtel; Vojkan Branković, osnivač i direktor kompanije Apeiron iz Velike Britanije; Aleksandra Čupić, direktor real estate sektora u kompaniji Erste Bank; Ivana Rajković, direktor za transakcije i portfolio menadžment kompanije Poseidon Group; Ana Petrović, direktor sektora ekspanzije kompanije Lidl Srbija KD; Jonathan Ashmore, osnivač i glavni arhitekta britanske kompanije Anarchitect; Dejan Hadžić, šef sektora za osiguranje i nekretnine u Ministarstvu Finansija Republike Srbije i dr.

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva.

Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u izazove u imovinskim & infrastrukturnim projektima, investiciona pitanja – perspektive, potrebe i rizike, budućnost komercijalnih i logističkih nekretnina, kao i budućnost shopping & retail centara, ciljeve građevinske industrije i osvrt na buduće investicije koje su u skladu sa održivim razvojem, promenljive prilike pri proceni imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

Imovinski & infrastrukturni projekti: izazovi i prilike
Kriterijumi za investicije: potrebe & želje/ rizici i nagrade
Trendovi i problemi finansiranja imovinskih i infrastrukturnih projekata
Tržište komercijalnih, logističkih nekretnina i ritejl & šoping centara
Cilj građevinske industrije: povezivanje budućih investicija sa održivim razvojem
Procena imovine: promenljive prilike

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali E2 PORTAL,EKAPIJA, HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO i BEOBUILD.