WEBINAR „UTICAJ VIRUSA COVID-19 NA SEKTOR NEKRETNINA U SRBIJI“

U petak, 26.juna, u 12 časova će se održati Real Estate Webinar pod nazivom „Uticaj COVIDA-19 na sektor nekretnina u Srbiji“. Webinar će se održati na srpskom jeziku.

Situacija sa virusom COVID-19 zahvatila je sve zemlje sveta, koje drastično osećaju posledice pandemije po ekonomju i finansijski sektor. Sve grane industrije i kompletna privreda trpe udarce izazvane merama suzbijanja pandemije.

Na Real Estate webinaru razgovaraće se o uticaju virusa COVID-19 na sektor nekretnina u Srbiji. Od uvaženih govornika dobićemo najnovije informacije o tome kako se sektor nekretnina bori sa posledicama pomenute pandemije. Webinar će biti prilika za razmenu iskustava, informacija i ideja o tome kako najlakše prebroditi izazove prouzrokovane pandemijom.

Na webinaru će se obratiti stručnjaci iz sektora nekretnina: Aleksandra Čupić, direktorka real estate sektora u kompaniji Erste Bank; Bojan Šešević, Asset Manager u kompaniji Novaston Asset Management; Ana Petrović, direktorka sektora ekspanzije kompanije Lidl Srbija KD, Nebojša Nešovanović, direktor sektora procene vrednosti za Jugoistočnu Evropu kompanije CBRE. Moderator sesije je Ervin Pašanović, generalni direktor kompanije Adventis Real Estate.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International koja poslednja dva meseca uspešno orgnaizuje seriju TGI online diskusija na različite teme iz oblasti ekonomije, rudarstva, nekretnina, bankarstva i javno-privatnog partnerstva.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali: E2 PORTAL, EKAPIJA, RETAIL SEE GROUP DOO, GRADJEVINARSTVO i BEOBUILD.

E2 portal